Посетители:47276
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 „Лазо Трповски“ наградено на Меѓународниот литературен натпревар за млади 2016 во Токио
2 ООУ „Лазо Трповски“ наградено во Јапонија
3 Врачена наградата освоена на 44. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование
4 Освоена награда на 44. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование во Бон
5 Врачени признанијата освоени на Меѓународниот литературен натпревар за млади 2014
6 Финалисти на меѓународниот литературен натпревар за млади 2014 во Токио, Јапонија
7 Врачена наградата освоена на 43. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование
8 Обука за напредно менаџирање со ВЕБ-страницата на училиштето III
9 Освоена награда на 43. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование
10 Финалисти на Меѓународниот литературен натпревар за млади 2013 во Токио, Јапонија
11 Обука за напредно менаџирање со ВЕБ-страницата на училиштето II
12 Седми пат едноподруго меѓу најдобрите
13 ООУ „Лазо Трповски“ трет пат едноподруго во меѓународен проект за политичко образование
14 Обука за напредно менаџирање со ВЕБ-страницата на училиштето
15 ООУ „Лазо Трповски“ вторпат едноподруго во меѓународен проект за политичко образование
16 Освоена награда на 41. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование
17 40. Меѓународен училиштен натпревар за политичко образование
 
Банер