Посетители:43928
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Стефани Исајловска финалистка на меѓународниот литературен натпревар за млади 2020 во Токио
2 Петтоодделенци наградени на Меѓународен литературен конкурс
3 Четвртоодделенци од ООУ „Лазо Трповски“ наградени во Берлин
4 ЛИТЕРАТИ НАГРАДЕНИ ВО БАЊА ЛУКА
5 Тројца ученици од ООУ „Лазо Трповски“ наградени во Берлин
6 Лични творби на ученици од ООУ „Лазо Трповски“ наградени со пофалници во Берлин
7 Лични творби на ученици од ООУ „Лазо Трповски“ наградени со пофалници во Берлин
8 Втора и трета награда за првоодделенци на ликовниот натпревар „Мојата слика од бајките“
9 Повик за учество на Меѓународниот стрип натпревар ГРАМИК 2013 во Минхен
10 Повик за учество на 6. Меѓународен училиштен литературен натпревар во Берлин
11 Ученици од ООУ „Лазо Трповски“ наградени во Берлин
12 Меѓународен литературен натпревар за млади 2012
13 Меѓународен литературен натпревар за млади 2011
 
Банер