Посетители:43927
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Проект на четвртоодделенци од ООУ „Лазо Трповски“ награден во Берлин
2 Тројца наши ученици освоија награди на општинскиот натпревар по географија
3 Наградените четвртоодделенци примени од претседателот Иванов
4 Проект на ООУ „Лазо Трповски“ награден на меѓународен натпревар во Берлин
5 Третоодделенци освоија награда на натпревар во Берлин
6 Обука за заштита од пожари
7 Еко-проект на ученици од ООУ „Лазо Трповски“ награден во Хамбург
8 Проект на ученици од ООУ „Лазо Трповски“ награден со пофалница во Хамбург
9 Меѓународен училиштен натпревар за воздушен и вселенски сообраќај 2012
 
Банер