Посетители:57188
Одбојкарките го освоија третото место во општинската училишна лига

 

Женската одбојкарска екипа на ООУ „Лазо Трповски“ во сезоната 2011/12 година го освои третото место во општинската училишна лига.

Повеќе...
 


Банер